Pensioen mw. Theloesen-v Bergen

Beste mensen,

Na 30 jaar als huisarts te hebben gewerkt vanuit onze praktijk aan het Europaplein 3,zal ik per 1 juli aanstaande officieel van mijn pensioen gaan genieten. Mijn laatste werkdag is donderdag 4 juni.

In al die jaren heb ik plezierige ,mooie, maar ook verdrietige momenten met u mogen delen. Een hele generatie heb ik in die jaren zien opgroeien. Ik wil u danken voor al het vertrouwen dat u in mij hebt gehad.

Ik wil in het bijzonder danken, de mensen met wie ik lang en intensief heb mogen samenwerken: Peter van Wanrooy,(oud-huisarts),Amanda Broess, assistente, Claudia Tittse, assistente en Rita van Haandel, praktijkondersteuner. Verder dank ik veel anderen, teveel om op te noemen, die het mij mogelijk hebben gemaakt om mijn vak zolang uit te oefenen.

Mijn patiƫnten draag ik over aan J.van Oorschot, huisarts. Hij zal de praktijk op dezelfde locatie voortzetten.

Voor mij is een receptie geen geschikte gelegenheid om afscheid te nemen. Liever doe ik dat op het spreekuur op speciaal daarvoor bestemde momenten. Indien U dat op prijs stelt, bestaat daarvoor gelegenheid op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur in de maand mei.

Ik wens u allen een plezierige, gelukkige en gezonde tijd toe.

Met vriendelijke groet,
Bernardine Theloesen-van Bergen, huisarts

Adres